De competitie

Hieronder kunt u het tijdschema van de competities tijdens de RoboCup Dutch Open. De Major Leagues zijn de competies Middle Size League (voetbalrobots), @Home League (zorgrobots) en de Simulation League (simulatierobots).

 

 

Competitieschemas

Tijdens de RoboCup Dutch Open zijn er 4 verschillende competities. De Middle Size League (voetbalrobots), @Home League (zorgrobots) en de Simulation League (simulatierobots) zijn competities voor volwassenen. De Junior League is een competitie voor middelbare scholieren. Tevens zijn hier de demonstraties van de NAO's vinden.  Zodra het demonstratieschema van de Humanoid League bekend is, zal dat schema ook hier te vinden zijn.

Totale schema per dag

 

Middle Size League

In de Middle Size League spelen teams van 5 robots volledig zelfstandig voetbal tegen elkaar. Een wedstrijd heeft 2 helften van elk 15 minuten. De robots spelen met echte FIFA spelregels. Een robot kan voor een overtreding een gele kaart krijgen en zelfs met rood van het veld gestuurd worden! Woensdag zullen de robots oefenwedstrijden spelen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zullen alle teams 2x tegen elkaar spelen in de poulefase. Op zondag zijn de finales. 

Speelschema Middle Size League

@Home League

In de @Home League proberen zorgrobots in competitieverband zo goed mogelijk allerlei huishoudelijke taken uit te voeren. In een challenge proberen de teams zo goed mogelijk een taak te volbrengen en daarmee scoren ze punten.
 
Speelschema @Home League

Simulation League

Hier rijden geen echte robots, maar wordt er gesimuleerd. Net als computerspelletjes wordt er met software tegen elkaar gestreden. In deze Simulation League wordt er gevoetbald en er worden ook reddingsmissies uitgevoerd. 

Speelschema Simulation League

Junior League

In de Junior League nemen middelbare scholieren het in teams op tegen elkaar. Op zaterdag zullen zij met voetbalrobots en robots die reddingsmissies uitvoeren om de eerste plaats strijden!

Speelschema Junior League

Sponsors