Programma

Toegang 

De RoboCup Dutch Open is dagelijks gratis toegankelijk, van 9:00 uur tot 19:00 uur. Het toernooi vindt plaats in het Indoor-Sportcentrum in Eindhoven. Route-informatie vindt u hier. Parkeren is gratis.

Overzicht

De RoboCup Dutch Open heeft een overvol programma voor jong en oud! 
 

Dag   Programma (dagelijks van 9:00 uur tot 19:00 uur)  
Woensdag 25 april Robotwedstrijden Techniekplein  Bedrijvenbeurs  Dagprogramma
Donderdag 26 april Robotwedstrijden Techniekplein Bedrijvenbeurs  Dagprogramma
Vrijdag 27 april Robotwedstrijden Techniekplein    Dagprogramma
Zaterdag 28 april Robot- en scholierenwedstrijden Techniekplein    Dagprogramma
Zondag 29 april Finales robotwedstrijden Techniekplein    Dagprogramma


Robotwedstrijden

Dé blikvanger van de RoboCup is het snelle robotvoetbal in de Middle Size League. Er zijn elke dag wedstrijden in deze klasse. Een exact speelschema van de Midde Size League kunt u vinden op deze pagina: speelschema Middle Size League. Maar de RoboCup kent nog meer competities dan de Middle Size League, die ook zeker het bekijken waard zijn. Er zijn doorlopend meerdere wedstrijden te zien in verschillende competities. Voor een overzicht van de competities kijkt u hier: competities RoboCup Dutch Open. De finales en de prijsuitreikingen zijn op zondag 29 april.

Scholierenwedstrijden

Op zaterdag 28 april zijn er wedstrijden voor scholenteams, in de Junior Competitions. Hierin laten scholieren hun zelf gebouwde robots tegen elkaar strijden: speelschema Junior League.

Bedrijvenbeurs

Op woensdag 25 en donderdag 26 april is er een bedrijvenbeurs voor bedrijven gelieerd aan de wereld van de robotica. Ook deze beurs is open voor het publiek.

Techniekplein

Naast de wedstrijden zijn er op de RoboCup Dutch Open ook doorlopend allerlei robotdemonstraties te zien op het techniekplein. Zo is er een Pleo, een schattige mini-dinosaurus, en zijn er NAO’s, kniehoge speelgoedachtige robots. Verder is er een robotdisco, kun je met lego robots bouwen, en kun je met je eigen voetbalskills testen! 

Eten en drinken

Er is in het sportcentrum een Grand Café waar u terecht kunt voor eten en drinken. Ook zijn er broodjes en dranken te krijgen in de zaal.

Sponsors