Route 

Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer is het Indoor-Sportcentrum Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Hieronder vind je de adresgegevens en route-informatie.

Adres

Theo Koomenlaan 1
5644 HZ Eindhoven

LET OP: Er zijn problemen met dit adres in navigatiesystemen. Voer in uw navigatie de Bram Venemanlaan in! Dit is een zijstraat van de Theo Koomenlaan. 

In verband met langdurige werkzaamheden adviseren wij je om voor vertrek de actuele status van de wegwerkzaamheden te bekijken op http://www.randwegeindhoven.nl/ of http://www.vananaarbeter.nl/.

 

Routebeschrijving met de auto

Vanuit richting Amsterdam, Den Bosch, Tilburg, Antwerpen:

  • Vanaf de A2, A58 en A67: neem op knooppunt Batadorp en knooppunt de Hogt de N2 richting Waalre, neem afslag 33 'Genneper Parken', onderaan de afslag ga je linksaf. Je volgt de borden Genneper Parken. Bij de verkeerslichten ga je linksaf (Antoon Coolenlaan). Vervolgens ga je de eerste straat linksaf (Willem Elschotlaan), langs Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Aan het einde van deze straat sla je linksaf.

Vanuit richting Maastricht:

  • Vanaf de A2 uit de richting Maastricht, neem de N2 op knooppunt Leenderheide het wegvak 'afslag 33 Waalre/Genneper Parken', neem daarna afrit 33. Onderaan de afslag ga je rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten ga je linksaf (Antoon Coolenlaan). Vervolgens sla je de eerste straat linksaf (Willem Elschotlaan), langs Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Aan het einde van deze straat ga je linksaf.

Vanuit richting Venlo:

  • Vanaf de A67: neem de afrit N2 op knooppunt Leenderheide en volg het wegvak 'afrit 33 Waalre/Genneper Parken', neem afrit 33 'Genneper Parken'. Onderaan de afslag rechtsaf en vervolg je de weg richting Eindhoven. Bij de verkeerslichten ga je links af (Antoon Coolenlaan). Vervolgens neem je de eerste straat links (Willem Elschotlaan), langs Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Aan het einde van deze straat sla je linksaf. 

 

Let op: in Genneper Parken is parkeren alleen toegestaan op de bestemde parkeerterreinen, in de parkeervakken. Een parkeerboete is geen leuke afsluiting van een dagje uit.

 

Openbaar vervoersinformatie

Vanaf NS station Eindhoven brengen buslijn 7, 170, 171 en 172 je rechtstreeks naar Indoor-Sportcentrum Eindhoven, stap uit bij de halte Theo Koomenlaan aan de Aalsterweg. Deze halte ligt naast het sportcentrum. Een andere mogelijkheid is buslijn 17. Stap uit bij halte Florapark, vanuit daar is het zo'n vijf minuten lopen naar Indoor-Sportcentrum Eindhoven.  

Bekijk de vertrektijden van de bussen op www.oveindhoven.nl
Plan je reis met het openbaar vervoer op www.9292ov.nl

 

Sponsors